fbpx

EVENEMENTENLOCATIE MET LIVESTREAM mogelijkheden IN NIJMEGEN

Bent u op zoek naar een geschikte evenementenlocatie waar u zonder zorgen uw bijeenkomst live kunt streamen? Landgoed Brakkesteyn is gelegen in Nijmegen, vlakbij Radboud UMC en biedt alle rust, ruimte en comfort om uw event te laten slagen. Een prachtig inspirerende omgeving, van alle moderne gemakken en faciliteiten voorzien!

DIGITAAL SAMENKOMEN OP AFSTAND MET LIVESTREAMEN

Wilt u een evenement organiseren waarbij u de mogelijkheid heeft om een gedeelte van uw gasten digitaal en op afstand te faciliteren? Wij bieden hier verschillende mogelijkheden voor! Onze technische partner heeft veel ervaring met het begeleiden en faciliteren van evenementen en weet precies wat u nodig heeft voor een livestream. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de technische kant, maar kunt u zich focussen op de inhoud van uw evenement.

Een livestream event is een mooie manier om te zorgen voor de verbinding met uw doelgroep. De inspirerende omgeving van ons landgoed zorgt voor het verrassen van uw gasten op locatie en de technische faciliteiten zorgen voor het comfort en gemak voor uw gasten op afstand. Heeft u vragen of advies nodig over hoe u het beste een livestream evenement kunt organiseren? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

OVER EVENEMENTENLOCATIE LANDGOED BRAKKESTEYN IN NIJMEGEN

Op het landgoed bevinden zich twee locaties, beide met een eigen karakter en variërend aanbod aan ruimtes. Wij adviseren u graag welke locatie en ruimte(s) geschikt zijn voor uw event. Vanaf begin tot eind heeft u één vast contactpersoon, van aanvraag tot en met evaluatie. Bij ons dus altijd korte lijnen! Wij kunnen een deel van de organisatie op ons nemen of de volledige zorg voor u uit handen nemen.

CENTRAAL GELEGEN IN NIJMEGEN, GRATIS PARKEREN

Landgoed Brakkesteyn ligt op een centrale plek in Nijmegen, vlakbij het Radboud UMC. Het landgoed is goed bereikbaar met de auto en we bieden gratis parkeerplekken naast de deur voor uw gasten!