fbpx

VEILIG EEN EVENT ORGANISEREN OP 1,5 METER AFSTAND IN NIJMEGEN

Bent u op zoek naar een eventlocatie in Nijmegen waar uw gasten veilig op 1,5 meter afstand kunnen samenzijn? Landgoed Brakkesteyn is helemaal ingericht op de nieuwe situatie en zorgt dat u en uw gasten volgens alle richtlijnen samen kunnen  komen.

Onze ruimtes, service en dienstverlening zijn in de afgelopen periode opnieuw uitgewerkt en aangepast, zodat wij uw vergaderingen, borrels en andere bijeenkomsten op een verantwoorde manier kunnen hosten.

We kunnen ons voorstellen dat het organiseren van een event waarbij 1,5 meter afstand gewaarborgd moet worden, vragen kan oproepen. Neem gerust contact met ons op, ons team adviseert u graag over hoe u in deze tijd alsnog een succesvol event kunt organiseren!

SPRANKELENDE BELOFTES VOOR UW EVENT

Bij ons staan service, kwaliteit en hygiëne altijd al hoog in het vaandel. De huidige situatie vraagt enkel om meer concrete acties. We hebben daarom nieuwe standaarden uitgewerkt en deze samengevat in ‘‘onze sprankelende hygiëne beloftes’’. Deze beloftes zijn bedoeld om u en uw gasten optimaal en verantwoord te kunnen ontvangen. We houden hierbij rekening met de vastgestelde richtlijnen vanuit het RIVM. Aangezien de huidige situatie snel kan veranderen, houden we alle maatregelen scherp in de gaten, zodat we constant onze standaarden kunnen aanpassen wanneer nodig.

     vergaderopstelling-nijmegen-anderhalve-meter-afstand-15 meter-1,5-meter-organiseren-event

OVER EVENTLOCATIE LANDGOED BRAKKESTEYN

Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen is een veelzijdige evenementenlocatie en gelegen in een groene omgeving. Op het landgoed openbaart zich een wereld van eindeloze mogelijkheden voor bijeenkomen, vieren en trouwen. Door de rust en ruimte die het landgoed biedt, kunnen wij de 1,5 meter afstand goed waarborgen en kunt u bij ons zorgeloos bijeenkomen.

Het stadspark biedt veel ruimte en mogelijkheden voor outdoor events. Het Landgoed bestaat uit twee locaties, het Koetshuis en Landhuis. Iedere locatie heeft een eigen karakter en vele mogelijkheden voor uw bijeenkomst. Wij adviseren u graag over de meest geschikte ruimtes voor uw evenement.

GRATIS PARKEREN

Landgoed Brakkesteyn is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. We beschikken over een ruimte parkeerplaats waar uw gasten gratis kunnen parkeren!