fbpx

EEN INTIEME TROUWLOCATIE IN NIJMEGEN

Zijn jullie op zoek naar een trouwlocatie in Nijmegen waar jullie een intieme bruiloft kunnen organiseren? Misschien is Landgoed Brakkesteyn dan de perfecte match voor jullie! Op onze locatie kun je een warme en persoonlijke setting creëren, zowel binnen als buiten!

EEN PERSOONLIJKE EN INTIEME BRUILOFT

Op Landgoed Brakkesteyn bevinden zich twee trouwlocaties, het Koetshuis en Landhuis. Beide locatie hebben een eigen karakter en bieden een warme uitstraling en innige sfeer. Jullie kunnen zelf kiezen welke locatie jullie het beste vinden aansluiten bij jullie wensen!

De landelijke stijl van het Koetshuis zorgt voor een gezellige sfeer. Een intieme ceremonie onder de eikenbomen of een Italiaanse diner met lange tafels onder de stretchtenten. Het Koetshuis biedt jullie alle mogelijkheden voor een persoonlijke en onvergetelijke bruiloft! Na de geweldige dag overnachten op locatie? Wanneer jullie bruiloft in het Koetshuis plaatsvind, hebben jullie de mogelijkheid tot het reserveren van de luxe bruidssuite!

De moderne en Parijse sfeer van het Landhuis zorgt voor een intieme en knusse setting. Het Landhuis is verdeeld over twee verdiepingen en kent meerdere ruimtes. Deze zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken, maar je kunt ze ook met elkaar combineren. De Serre in het Landhuis zorgt voor een innige setting en haalt direct de natuur naar binnen door de hoge raampartijen. Geniet van het fantastische uitzicht op het Koetshuis.

   

ETEN EN DRINKEN OP BASIS VAN JULLIE WENSEN

Goed eten en drinken maakt jullie bruiloft natuurlijk compleet. Onze chef-kok en zijn team verzorgen heerlijke gerechten waarbij kwaliteit en vooraan staat. Van een intiem en luxe gangen diner tot het populaire sharing dinner met jullie gasten. Alles wordt met dagverse producten bereid. Neem ons mee in jullie wensen en wij doen een passend voorstel.

BEKIJK DE TROUWBROCHURE VOOR EERSTE INFORMATIE OVER PRIJZEN

Willen jullie weten of jullie budget matcht met onze trouwlocatie? Iedere bruiloft is natuurlijk anders en we leveren dan ook altijd maatwerk. Daardoor is het lastig om op voorhand een vaste prijs te noemen. Iedere offerte is persoonlijk en de prijs is afhankelijk van jullie wensen. Om toch vast een idee van de prijzen te hebben, kunnen jullie onze trouwbrochure bekijken. Hier staan verschillende tarieven in vermeld die alvast een eerste indruk geven.

MIDDEN IN NIJMEGEN EN GRATIS PARKEREN VOOR JULLIE GASTEN

Het landgoed is gelegen in Nijmegen en ligt midden in het stadspark. Jullie gasten parkeren gratis én naast de deur. De locatie beschik over voldoende parkeerplekken en twee elektrische oplaadpunten.