fbpx

TROUWLOCATIE IN NIJMEGEN met eindeloze mogelijkheden voor uw bruiloft

Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen is echt een trouwlocatie met karakter door de twee verschillende locaties, een groot stadspark en een schat aan historie. Het Landhuis en Koetshuis kennen elk een eigen sfeer bieden jullie eindeloze mogelijkheden. De locatie is gelegen in het hart van Nijmegen, maar door de groene omgeving van het park bevinden jullie je toch in een oase van rust.

BINNEN en BUITEN trouwlocatie en mooi in ieder seizoen!

Landgoed Brakkesteyn is een sfeervolle locatie om zowel binnen als buiten te trouwen en mooi in elk seizoen! Beide terrassen hebben een eigen karakter en we hebben een groot weideveld met eeuwenoude eikenbomen waaronder getrouwd kan worden.Ook binnen bieden wij een scala aan mogelijkheden voor zowel het Koetshuis als het Landhuis. Op basis van de weersvoorspelling zijn wij flexibel om op het laatste moment wijzigingen aan te brengen.

Trouwen in de winter? Een aanrader! Knapperende vuurkorven, marshmallows, glühwein, knusse plekjes, wollige dekens en kaarsjes… Wij zorgen voor een intieme en warme setting!

arrangementen en best wedding deal

Voor jullie bruiloft op ons landgoed in Nijmegen hebben we een speciale ‘best wedding deal arrangement’ samengesteld, een volledige verzorgde bruiloft. Natuurlijk kunnen jullie ook losse arrangement kiezen en zelf jullie gehele bruiloft samenstellen.
Vind alle informatie over onze arrangementen en best wedding deal in onze trouwbrochure

IMPRESSIE