fbpx

Een trouwdag van A tot Z

Een dag om nooit te vergeten, daar gaat het om. Wij zullen alles in het werk stellen om jullie dag onvergetelijk te maken. Een voorbeeld ter inspiratie!

ONTVANGST – 14:00 UUR

De toegangspoort van Landgoed Brakkesteyn met zijn prachtige oprijlaan zijn het decor voor de ontvangst van alle gasten en jullie aankomst bij het landhuis. Er zijn verschillende mogelijkheden en aankomstscenario’s uit te werken. We ontvangen jullie gasten met een kopje koffie en thee.

HUWELIJKSCEREMONIE – 15:00 UUR

Hierna is het grote moment daar: het jawoord! De Serre biedt de mogelijkheid om de huwelijksceremonie in intieme sfeer te laten plaatsvinden met zicht op het landgoed en het monumentale koetshuis. Als de weersomstandigheden het toelaten kan de huwelijksceremonie ook buiten op het terras met de Plataan plaatsvinden. Het terras is geheel afsluitbaar en geeft daardoor een besloten en exclusieve sfeer.

RECEPTIE – 16:00 UUR

Tijd om een toost uit te brengen op jullie huwelijk met een sprankelend glas Prosecco of Champagne en de bruidstaart. Tijdens de borrel kan er genoten worden van een lekker aperitief en diverse amuses.

TROUWDINER – 19:00 UUR

Er staat een prachtig gedekte dinertafel voor jullie klaar. Wij geven met alle plezier advies over het samenstellen van het menu. Of het nu gaat om toegankelijke hapjes, een buffet, een walking dinner, een barbecue of een exclusief 5-gangen diner… We bespreken graag met jullie de wensen en mogelijkheden.

FEEST – 21:00 uur

In de imposante bovenruimte met bar barst ’s avonds jullie feest los. Een swingende feestband of een DJ, heerlijke drankjes en een mooie hapjes zorgen voor een complete avond.

OVERNACHTEN IN DE BRUIDSSUITE – 01:00 UUR

Bij een bijzondere trouwdag hoort natuurlijk een speciale huwelijksnacht. Dit kan in onze bruidssuite – gelegen in het Koetshuis – waar de authentieke sfeer nu wordt gecombineerd nu met alle luxe die bij een bruidssuite past.