fbpx

Een bijzondere bruiloftlocatie in Nijmegen

Zijn jullie op zoek naar een passende locatie in Nijmegen voor jullie bruiloft? Wat onwijs leuk, gefeliciteerd met jullie verloving! Landgoed Brakkesteyn is wellicht precies wat jullie zoeken! Onze bruiloftlocatie kent een rijke historie en bevindt zich in het stadspark van Nijmegen. Door de prachtige natuur kunnen jullie hier in alle rust een geweldige bruiloft hebben. We vertellen graag meer over de mogelijkheden. Neem gerust contact op met één van onze collega’s, ons team helpt jullie graag verder. Neem ook eens een kijkje in onze trouwbrochure.

Twee prachtige bruiloftlocaties op een landgoed – keuze genoeg voor jullie bruiloft!

Landgoed Brakkesteyn bestaat uit twee monumentale panden: het Landhuis en het Koetshuis. Beide locaties hebben een eigen sfeer en bieden vele mogelijkheden. Het Landhuis is een stijlvolle locatie die een warme setting biedt. Met haar chique en mooi ingerichte ruimtes biedt deze locatie veel mogelijkheden voor een exclusieve bruiloft. Het Koetshuis heeft een meer landelijke sfeer en leent zich goed voor een buitenbruiloft met de sfeervolle stretchtenten. Voor welke locatie jullie ook kiezen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Intiem of juist groot, landelijk of modern, zelden kom je een trouwlocatie tegen die zoveel diversiteit aan mogelijkheden en sfeer te bieden heeft!

Kom rustig langs en kijk samen welke locatie het beste bij jullie wensen past!

Passie voor goed eten &drinken

Bij jullie bruiloft hoort natuurlijk goed eten! Alle gerechten worden door onze chef-kok en zijn talentvolle team bereid. Onze chef-kok werkt enkel met verse producten en is uiterst creatief. Hij denkt graag mee over de invulling van jullie dag, zodat alles helemaal naar jullie wensen is. Behalve dat het eten van goede kwaliteit is, bieden wij ook een speciale manier van bediening. Onze bediening werkt in een moderne en stijlvolle outfit en serveert gerechten vanaf speciale plateaus of middels ludieke materialen. Zo serveren wij onze wijnen vanuit speciale ‘winebelts’.

Enthousiast geworden over onze locatie? Neem contact met ons op, we helpen jullie graag verder!