fbpx

EEN EXCLUSIEVE TROUWLOCATIE IN NIJMEGEN

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere en chique trouwlocatie in Nijmegen? Kom dan eens kijken bij ons op Landgoed Brakkesteyn! Het landgoed is gelegen op een mooie plek midden in de natuur en bestaat uit twee prachtige locaties. De locatie die jullie kiezen, is altijd exclusief voor jullie bruiloft. We bieden zowel binnen- als buitenmogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft op het landgoed? Neem een kijkje in onze trouwbrochure of neem contact op met onze verkoopadviseurs.

JULLIE BRUILOFT OP EEN EXCLUSIEVE LOCATIE MET WOW-FACTOR

De twee trouwlocaties op Landgoed Brakkesteyn, het Landhuis en het Koetshuis, hebben beide een eigen karakter en uitstraling. Welke van de twee jullie ook kiezen, jullie hebben bij ons altijd een locatie helemaal exclusief. Alle ruimte dus voor jullie mooie dag zonder dat jullie gestoord worden door anderen! Beide locaties zijn monumentaal en hebben een sterke uitstraling. De wow-factor begint direct wanneer jullie gasten de lange oprijdlaan oprijden. De toon is meteen gezet! Hier komt exclusiviteit en kwaliteit perfect samen met de groene omgeving en ongedwongen sfeer op het landgoed.

KWALITEIT EN LUXE, OOK VOOR ETEN EN DRINKEN

Jullie bijzondere dag is natuurlijk niet compleet zonder goed eten en drinken. De chef-kok en zijn keukenbrigade zullen jullie voorzien van de heerlijkste hapjes, amuses en smaakvolle gangen. Het team verzorgt heerlijke gerechten waarbij kwaliteit voorop staat. Ze gebruiken daarbij dagverse ingrediënten en zorgen ervoor dat alles aansluit bij jullie wensen. Hebben jullie als iets in gedachten of liever advies? De chef denkt graag met jullie mee en is uiterst creatief!

LIGGING EN BEREIKBAARHEID VAN DE TROUWLOCATIE

Landgoed Brakkesteyn is gelegen in Nijmegen, aan de rand van de stad in een groene omgeving. Het is makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer en jullie gasten kun gratis naast de deur parkeren!